Krůtí játra na cibulce s basmati rýží

angie5 Kuchařka: angie5

Doba přípravy: 20 min 2 porce Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

400 g krůtích jater
4 jarní cibulky
olej
sůl
pepř
1 lžička hnědého cukru
1 lžíce domácího nebo bio kečupu
1 sáček basmati rýže
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve dáme vařit vodu na rýži a potom dáme vařit rýži, cca na 18 minut.
    Mezitím připravíme játra.

  2. Játra očistíme, nakrájíme na nudličky a vložíme na rozpálený olej.
    Osmahneme z každé strany dokud nezhnědnou, přidáme nakrájenou cibulku, krátce promícháme a můžeme okořenit solí a pepřem, přidat lžičku hnědého cukru a cca 1 lžíci domácího nebo bio kečupu. Vše promícháme a necháme 2 minutky dodělat.

  3. Mezitím se dovařila rýže a můžeme podávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 275 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí játra na cibulce s basmati rýží

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: dušená krutí jatra krůtí játra recepty játra s rýží krůtí játra kruti jatra dusena marinovaná krůtí játra na cibulce recepty na krůtí játra játra na cibulce krútí játra recept krutí játra na cubulce vkrútí játra na cibulce játra na cibulce recept kůtí játra na cibulce játra kruti recept krůtí s rýží recept-dušená krůtí játra recept dusana kruti jatra jak okořenit vepřová játra

Zapomněl/a jsem heslo