Krůtí játra na cibulce s basmati rýží

angie5 Kuchařka: angie5

Doba přípravy: 20 min 2 porce Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

400 g krůtích jater
4 jarní cibulky
olej
sůl
pepř
1 lžička hnědého cukru
1 lžíce domácího nebo bio kečupu
1 sáček basmati rýže
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve dáme vařit vodu na rýži a potom dáme vařit rýži, cca na 18 minut.
    Mezitím připravíme játra.

  2. Játra očistíme, nakrájíme na nudličky a vložíme na rozpálený olej.
    Osmahneme z každé strany dokud nezhnědnou, přidáme nakrájenou cibulku, krátce promícháme a můžeme okořenit solí a pepřem, přidat lžičku hnědého cukru a cca 1 lžíci domácího nebo bio kečupu. Vše promícháme a necháme 2 minutky dodělat.

  3. Mezitím se dovařila rýže a můžeme podávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 185 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí játra na cibulce s basmati rýží

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krůtí játra recepty krútí játra recept jak okořenit vepřová játra

Zapomněl/a jsem heslo