Krůtí játra na cibulce s basmati rýží

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 20 min 0 názorů

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 20 min 0 názorů

Suroviny 2 porce

400 g krůtích jater
4 jarní cibulky
olej
sůl
pepř
1 lžička hnědého cukru
1 lžíce domácího nebo bio kečupu
1 sáček basmati rýže

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve dáme vařit vodu na rýži a potom dáme vařit rýži, cca na 18 minut.
    Mezitím připravíme játra.

  2. Játra očistíme, nakrájíme na nudličky a vložíme na rozpálený olej.
    Osmahneme z každé strany dokud nezhnědnou, přidáme nakrájenou cibulku, krátce promícháme a můžeme okořenit solí a pepřem, přidat lžičku hnědého cukru a cca 1 lžíci domácího nebo bio kečupu. Vše promícháme a necháme 2 minutky dodělat.

  3. Mezitím se dovařila rýže a můžeme podávat.

Komentáře k receptu Krůtí játra na cibulce s basmati rýží

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: dušená krutí jatra krůtí játra recepty játra s rýží krůtí játra kruti jatra dusena marinovaná krůtí játra na cibulce recepty na krůtí játra játra na cibulce krútí játra recept krutí játra na cubulce vkrútí játra na cibulce játra na cibulce recept kůtí játra na cibulce játra kruti recept krůtí s rýží recept-dušená krůtí játra recept dusana kruti jatra jak okořenit vepřová játra