Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenyklovo-celerové pyré se zastřeným vejcem a slaninou

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

21. 5. 2021 20:27

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 373 kJ / 567 kcal
Bílkoviny24,23 g
Tuky34,52 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 580 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy37,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je vložen na zvláštní přání, možná se někomu hodí i malé rady.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 5. 2021 21:05

Eja57: :-)Ráda jsem to udělala :-KHezký večer

Eja57 Eja57

21. 5. 2021 20:56

Děkuji:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, fenykl, bulva celerová, máslo, smetana, ořech muškátový, sůl, vejce, ocet, slanina anglická

TopRecepty.cz

Fenyklovo-celerové pyré se zastřeným vejcem a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MkwA