Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,57 g |
Tuky | 22,12 g |
Vláknina | 10,16 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 30,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky v netradiční rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6n29
Moje poznámka
Plněné papriky v netradiční rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6n29
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 12 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 17 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
rýže,
protlak rajčatový,
olej,
vývar
Komentáře (29)
Určitě napište proč máte takovou zásobu. Hezkou dobrou noc
Kdyz budete mit zajem vysvetlim Vam proc mam zasobu ryze na sest let . Nejsem zadny KRECEK .
Já jednou zažila záměnu soli a cukru krupice, taky fajn....
Co to tak sem přidat jako recept?
Napiste mozna i Vy jste neco popletla a je to oblibeny rodinny recept .
Treba na Balkane by do paprik pridali, krome syrove ryze a mleteho masa, jeste velkou hrst sekane petrzelove nate, v Turecku matu, kopr, petrzel a olivy, v Italii oregano nebo bazalku + petrzel, na Sicilii i hrozinky, nekecam.
A do rajske nikdo z techto "barbaru" nedava cukr. Mozna v Turecku do mleteho masa davaji skorici, nejsem si jista, protoze tu oni pridavaji do masa hlanve jehneciho, zde je pouzito maso hovezi. Proste svet je velky a chute ruzne
Mi se na tom líbí ta jen proplachnuta rýže do náplně, dělám to stejně
Je zde údajně hafo rajčatových omáček bez cukru, takže se asi fakt nejedná o netradiční rajčudu
No, psát ale NOVÝ rcp jen kvůliva absenci jedné lžíce cukru je opravdu na Řád zlaté vařečky, že