Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 524 kJ / 2 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,32 g |
| Tuky | 144,00 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 879 mg |
| Sodík | 395 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 290,51 g |
Postup přípravy
Nakonec opatrně ručně vmícháme tuhý sníh. Krok 4: Těsto dáme do vymazané pečící formy. Můžeme použít dortovou kulatou průměr 24 cm nebo jakoukoliv jinou,kterou máme doma k dispozici. Nahoru nasypeme ostružiny. Pečeme asi 40 minut na 160 stupňů. Vyzkoušíme špejlí aby se těsto nelepilo na ni.
Zveřejněno 17. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehký tvarohový koláč s ostružinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5J0Z
Moje poznámka
Lehký tvarohový koláč s ostružinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5J0Z
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní hokaido a parmazánem
Přidáno před 6 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 9 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 1 hodinou
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 2 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 3 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 3 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 4 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 5 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 5 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 5 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
vejce,
tvaroh plnotučný,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
mléko,
prášek do pečiva,
ostružiny
Komentáře (1)