Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 040 kJ / 1 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,65 g |
Tuky | 52,92 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,72 g |
Sacharidy | 239,86 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rohlíky nakrájíme na malé kostičky. V mléce rozšleháme žloutky, přidáme sůl, pepř, rozpuštěné máslo a vlijeme k rohlíkům.
Krok 2: Přidáme petrželku a promícháme. Necháme 20 minut odstát, vmícháme tuhý sníh a pak rukama tvoříme kulaté knedlíky asi jako pinpongový míček.
Krok 3: Knedlíky naskládáme do parního hrnce nebo na pařák, obojí předem vytřeme olejem a necháme mezi knedlíky mezery, aby se neslepily. Vaříme v páře 20 minut.
Zveřejněno 2. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné knedlíky z rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljgj
Moje poznámka
Jemné knedlíky z rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljgj
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 5 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 18 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 36 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 4 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 15 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 16 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 17 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 17 hodinami
Suroviny:
rohlík,
sůl,
pepř,
bílek,
máslo,
mléko,
petrželka
Komentáře (1)