Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový ptáček s rýží

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

6. 2. 2022 15:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 402 kJ / 1 052 kcal
Bílkoviny22,99 g
Tuky99,49 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,42 g
Sacharidy15,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

26. 10. 2023 12:31

Moanka: Já moc děkuji i za foto:-K

Moanka Moanka

26. 10. 2023 11:24

Moc děkuji za pěkný recept. <3 Pochutnáváme si na tom! ;-) :yes:
Mějte se krásně… :-8

RubyRom RubyRom

7. 2. 2022 10:40

Marie Svarcova: Děkuji, u nás jsou také velmi oblíbené a navíc hovězí maso je o hodně dražší než vepřové .:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 2. 2022 09:34

:-)<3<3<3 ten je oblíbený i u nás , syn má vepřový raději než z hovězího, foto máš moc hezké:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, hořčice plnotučná, pepř, sádlo, cibule, špek, vejce, okurky sterilované, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřový ptáček s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DpLy