Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vídeňský telecí řízek a vídeňský bramborový salát

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

26. 2. 2022 15:06

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 510 kJ / 361 kcal
Bílkoviny9,53 g
Tuky7,10 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy60,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto servírují tento pokrm ve vídeňských restauracích.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta telecí, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, strouhanka, ghee, brambory, sůl, pepř, vývar hovězí, ocet, hořčice plnotučná, cibule červená, pažitka, polníček, citron, olej olivový

TopRecepty.cz

Vídeňský telecí řízek a vídeňský bramborový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XmWA