Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Pečená vepřová krkovice chutná v jakékoliv podobě. Tady vám přinášíme recept na její úpravu v pomalém hrnci. Maso je ozvláštněno nejen chutí medvědího česneku, ale navíc podobou copánku, který potěší i vaše oko.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 784 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 28,89 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 34,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Medvědí česnek můžeme nahradit čerstvými špenátovými listy.
Na sepnutí použijeme 3 ks bambusových párátek.
Takto připravené maso můžeme také péct v klasické troubě na 180 °C cca 45-60 minut. Záleží na stáří. Během pečení přeléváme, podléváme a 15 minut před koncem po odstranění víka dopečeme na barvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2022 20:55
27. 4. 2022 12:46
21. 4. 2022 10:24
Sousedka má také hrnec Ultra Pro nádobí a nemůže si ho vynachválitJídlo je z něj je prý hezky šťavnaté
21. 4. 2022 10:18
21. 4. 2022 09:44
20. 4. 2022 08:56
20. 4. 2022 08:00
19. 4. 2022 21:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, slanina anglická, list medvědího česneku, hořčice, pepř mletý, sůl, olej, máslo, cibule, česnek, omáčka worcesterová, hořčice, vývar masový
Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yoj0
Krkovička v copánku
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,7 (10×)