Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové rumové perníčky

Připravte perníčky letos trochu jinak. Vynikající a vláčné perníčky z rýžové mouky provoněné perníkovým kořením naplníte povidly, upečete a po upečení namočíte do rumu, díky kterému budou úžasně vonět.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 66 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 6 min bez doby odležení těsta

66 min (60 min příprava + 6 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

19. 12. 2022 18:12

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie17 219 kJ / 4 116 kcal
Bílkoviny50,15 g
Tuky116,40 g
Vláknina45,60 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 3,76 g
Sůl1,00 g
Sacharidy694,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se klasickým lepkovým receptem na dcerka.sk

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, psyllium, voda, mouka rýžová, cukr moučkový, koření do perníku, soda jedlá, kakao, sůl, med tekutý, povidla švestková, cukr moučkový, rum

TopRecepty.cz

Bezlepkové rumové perníčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRQlv