Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 902 kJ / 1 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,30 g |
| Tuky | 93,50 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 103,00 g |
Postup přípravy
čokoládu. Metličkou míchejte, dokud se čokoláda úplně nerozpustí. Poté přidejte vaničku tvarohu,
oslaďte čekankovým sirupem a celou směs promíchejte. Krok 2: Hmotu rozdělte do skleniček podle počtu porcí a nechte alespoň 4 hodiny v lednici odpočinout.
Zchlazením čokoláda opět ztuhne a zpevní tak i celou směs. Krok 3: Termix podávejte vychlazený a případně doplněný například nastrouhanou čokoládou nebo
oblíbeným ovocem. Jen doporučujeme zvolit kyselejší druh.
Zveřejněno 9. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí čoko termix
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxjJy
Moje poznámka
Domácí čoko termix
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxjJy
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 1 hodinou
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 28 minutami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 32 minutami
Těsto na pizzu
Filomenka před 39 minutami
Šunkofleky
veronika_straka před 1 hodinou
Skořicové rohlíčky
Noumik před 1 hodinou
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 2 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 3 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 4 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 5 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 5 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
čokoláda na vaření,
sirup,
tvaroh
Komentáře (2)