Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 186 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,20 g |
| Tuky | 37,27 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 116 mg |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 10,25 g |
| Sacharidy | 75,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme nakrájenou cibuli.
Krok 2: Po chvíli přidáme nakrájenou klobásu a koření.
Krok 3: Nakonec zaprášíme moukou, přidáme prokrájené zelí a podlijeme vodou.
Krok 4: V druhém hrnci uvaříme v osolené vodě s kmínem nakrájené brambory.
Krok 5: Jakmile budou brambory hotové, přelijeme je do hrnce se zelím.
Krok 6: Zalijeme smetanou a chvíli provaříme.
Zveřejněno 29. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Víkendová valašská kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADPn3
Moje poznámka
Víkendová valašská kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADPn3
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 16 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 19 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 5 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 5 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 7 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 7 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 8 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 8 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
klobása,
brambory,
kmín celý,
smetana,
zelí kysané,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0