Marinovaná vepřová krkovice na zelenině
Vepřová krkovice, která si chvíli poležela v jogurtové marinádě zkřehne a bude při úpravě rychle hotová. Položte ji na orestovanou zeleninu připravenou na skus a doplňte vařeným bramborem. Budete mít skvělý oběd nebo večeři.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 709 kJ / 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,42 g |
| Tuky | 20,89 g |
| Vláknina | 9,96 g |
| Cholesterol | 25 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 38,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná vepřová krkovice na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrKN
Moje poznámka
Marinovaná vepřová krkovice na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrKN
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 5 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní hokaido a parmazánem
Přidáno před 6 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 9 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 1 hodinou
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 2 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 3 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 4 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 5 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 5 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 5 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 6 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
jogurt řecký,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
tymián,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
cuketa,
likér cherry,
pasta rajčatová,
kečup sladký,
cukr,
vývar masový,
bylinky
Komentáře (7)