Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na mrkvi a pórku

Ze všech jater poskytnou ta kuřecí nejjemnější chuť. Uvítají především krátkou a rychlou úpravu. Játra a slanina se skvěle doplňují a skvělou kombinací jsou i dušená játra s cibulí a zeleninou..

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

28. 10. 2023 18:04

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 939 kJ / 2 136 kcal
Bílkoviny99,49 g
Tuky165,93 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 2,99 g
Sůl7,30 g
Sacharidy53,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 10. 2023 20:49

Marie Svarcova: Maruško,moc děkuji:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 10. 2023 09:56

:-)<3:yes::yes: také to máme rádi :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 10. 2023 09:00

RubyRom: Romanko děkuji Ti:-8:-K

RubyRom RubyRom

29. 10. 2023 08:10

Pěkně navařeno:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, špek, cibule, mrkev, pórek, vývar masový, olej, máslo, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na mrkvi a pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J68GP