Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 973 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,24 g |
Tuky | 7,92 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kedlubny oloupeme, pokrájíme na plátky a krátce je povaříme v osolené vodě, aby řízky z nich nebyly příliš tuhé.
Krok 2: Poté kedlubny vyjmeme, necháme malinko vychladnout.
Krok 3: Plátky z obou stran potřeme Křeníkem a obalíme v trojobalu.
Krok 4: Kedlubnové řízky osmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Zveřejněno 29. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové řízky s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrMl
Moje poznámka
Kedlubnové řízky s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrMl
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 9 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 7 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 9 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 9 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 10 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
křeník,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.