Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový paprikáš PH

Vaření s různými kuchyňskými pomocníky je takřka bez starostí. Přesvědčit se o tom můžete při přípravě vepřového paprikáše s pomocí pomalého hrnce. Maso v něm necháme uvařit doměkka a pak jen dovaříme omáčku z vývaru a zakysané smetany.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 480 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 450 min

480 min (30 min příprava + 450 min tepelná úprava)

23. 2. 2024 03:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 488 kJ / 834 kcal
Bílkoviny114,98 g
Tuky24,44 g
Vláknina5,26 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy35,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, voda, smetana zakysaná, mléko, mouka hladká, nať petrželová, kopr čerstvý, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřový paprikáš PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR0pY