Vepřový paprikáš PH
Vaření s různými kuchyňskými pomocníky je takřka bez starostí. Přesvědčit se o tom můžete při přípravě vepřového paprikáše s pomocí pomalého hrnce. Maso v něm necháme uvařit doměkka a pak jen dovaříme omáčku z vývaru a zakysané smetany.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 488 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,98 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 35,80 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 16 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 15 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 17 minutami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 30 minutami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 3 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 4 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 4 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 7 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 12 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak šetřit - tentokrát s pomalým hrncem
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, voda, smetana zakysaná, mléko, mouka hladká, nať petrželová, kopr čerstvý, sůl, pepř mletý
Vepřový paprikáš PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0pY
0 názorů