Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Nechte se unést chutí Itálie touto omáčkou. Buďte kreativní a vyberte si variantu s kousky lahodného masa, nebo si pochutnejte na podobě vegetariánské. Svěží a aromatická omáčka se skládá z čerstvé zeleniny a plnotučného sýra, které se krásně propojí s jemností těstovin.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 362 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,49 g |
Tuky | 45,46 g |
Vláknina | 21,64 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 171,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMJ9
Moje poznámka
Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMJ9
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenka na koláč
Veruncicka před 20 minutami
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Rapljan před 3 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 4 hodinami
Cikánské pikantní hovězí nudličky
Sahula před 4 hodinami
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Bertas před 6 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 7 hodinami
Buchta Rafaelo
Helenka1993 před 7 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
špenát baby,
brokolice,
cuketa,
cibule,
česnek,
olej olivový,
ghee,
sůl,
pepř mletý,
koření polévkové,
smetana,
parmazán
Komentáře (3)