Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Medvědí česnek se svojí aromatickou vůní láká ke sběru zejména na začátku jara. Můžeme si z něj připravit mnoho různých pokrmů. V tomto receptu připravíme pesto z jeho listů, s ořechy a sýrem. To pak použijeme do lahodné sýrové pomazánky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 662 kJ / 2 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,44 g |
Tuky | 223,30 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 8,47 g |
Sůl | 20,75 g |
Sacharidy | 31,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5Vp
Moje poznámka
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5Vp
Nejnovější recepty
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 1 hodinou
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 21 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 21 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 46 minutami
Karamel
Kristynanelly před 2 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 3 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 4 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 4 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 4 hodinami
Suroviny:
sýr smetanový,
sýr strouhaný,
máslo,
majonéza,
pesto z medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
zdobení,
pečivo,
list medvědího česneku,
sůl,
olej olivový,
mandle loupané,
parmazán
Komentáře (5)