Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce s uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RZk
Moje poznámka
Vejce s uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RZk
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 10 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 7 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 7 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 8 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 9 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 11 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 12 hodinami
Tématické fráze:
uzený búček recepty,
uzený bůček,
co s bučkem,
vařený uzený bůček,
vejce s uzeným,
paštika s uzeným bůčkem,
uzeni vajec,
recepty z uzeného bůčku,
paštika z uzeného masa s vejci,
recepty z uzeniny a vajec,
vejce,
uzene maso s vejci recept,
uzený bůček recept,
paštika z uzeného bučku,
pečený uzený bůček,
co z bučkem,
uzený bůček vařený,
padtika vejce a uzeny,
uzený bůček s,
recepty s bůčkem
Suroviny:
bůček,
tuk,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
pažitka
Komentáře (3)