Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Tato křidélka z fritézy představují zdravější alternativu klasických smažených křidélek. Díky kombinaci vybraného koření v marinádě získají křidélka bohatou chuť, zatímco horkovzdušná fritéza zajistí jejich dokonalou křupavost s minimálním množstvím oleje.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 081 kJ / 1 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,88 g |
| Tuky | 139,65 g |
| Vláknina | 1,11 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 4,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zYE
Moje poznámka
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zYE
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 2 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 6 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 7 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 9 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 9 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 10 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 10 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 11 hodinami
Suroviny:
křídla kuřecí,
majonéza,
omáčka chilli sladká,
hořčice,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová,
česnek sušený,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (5)