Květákové rizoto se šalvějí
Lahodné spojení rýže, pečeného květáku, řapíkatého celeru a voňavé šalvěje v dobrém rizotu. Rizoto na závěr ochutíme parmazánem a podáváme posypané pečeným květákem a dýňovými semínky.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové rizoto se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVQO
Moje poznámka
Květákové rizoto se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVQO
Nejnovější recepty
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 7 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 28 minutami
Kuřecí karí
dandykvetinka před 31 minutami
Olejový korpus na dort
Terkinka před 50 minutami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 1 hodinou
Houbová smaženice
magdalenka před 1 hodinou
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
iveta.kroul před 1 hodinou
Bramborák POHODA
magdalenka před 1 hodinou
Ohavečské brambory
magdalenka před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Rosnicka710 před 2 hodinami
Suroviny:
květák,
rýže,
máslo,
cibulka jarní,
celer,
vývar kuřecí,
olej olivový,
semínka dýňová,
sůl,
pepř mletý,
parmazán,
šalvěj čerstvá
Komentáře (1)