Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Dozlatova osmažený květák je jedno z oblíbených českých zeleninových jídel. Květák v křupavém pivním těstíčku podáváme s vařenými bramborami a jemnou omáčkou z majonézy, jogurtu a petrželky.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVwp
Moje poznámka
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVwp
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 3 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 4 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburgerové bulky
pribrska před 1 hodinou
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 2 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 2 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 2 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 2 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 3 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 3 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 3 hodinami
Pikantní bůček
magdalenka před 5 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
olej,
majonéza,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
cukr,
petrželka zelená
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.