Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povařená čalamáda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 9. 2009 13:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 441 kJ / 3 930 kcal
Bílkoviny43,00 g
Tuky212,17 g
Vláknina112,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,26 g
Sůl40,00 g
Sacharidy417,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept není můj, je od mé kamarádky Heleny.Čalamádu dělám skoro 20let.Nekazí se, je dobrá i pod maso,francouzských brambor ap.Když není květák,nevadí,zkoušela jsem místo něj cuketu a bylo to též dobré.

Bohužel, foto nemám, protože se musím teprve naučit,dát fotku do PC,tak mi to prosím promiňte - jsem babka důchodkyně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

21. 9. 2009 16:02

Maruško, to určitě udělej. Mi se to stává často, ale díky Bohu ne na tomhle webu. Obávám se, že jsem i heslo zapoměla:-)):-D

marie káfoňková

21. 9. 2009 15:58

Jani, sama nevím, jak se stalo, že jsem odhlášená.Já jsem se neodhlašovala,už jsem chtěla několikrát vložit recept,ale vždy mi to hlásilo kombinace jména a hesla neexistuje a nešlo to, až včera se mi podařilo recept vložit, ale objevila se poznámka nepřihlášený.Budu se muset zeptat na kontaktu, co jsem udělala špatně.

JanaDorazinova

20. 9. 2009 17:54

Díky za informaci a jak to, že jsi zas odhlášená:-?:-O

marie kafonkova

20. 9. 2009 17:04

Jani,v čalamádě jsou rozvařená jen rajčata,ostatní ne.Já to totiž vařívám po dvou dávkách ve 20l velkém kastrolu, který zabere celý sporák,na 2 hořácích.Zelenina začne brzy vařit.Ze dvou dávek je 22 - 24 skleniček obsah 0,375 l.Dle toho, jak je vodnatá zelenina.Nejdelší přípravu zabere očištění a nakrájení zeleniny + nachystání sklenic +víček

JanaDorazinova

20. 9. 2009 16:00

Maruško, vítám tě na Toprecepty a děkuji za super čalamádu;-). Fotku časem určitě někdo přidá, neboj a určitě se i ty časem naučíš je vkládat;-) Jen ještě dotaz,. Píšeš, že se všechna zelenina má ještě 13-15 minut vařit, nerozvaří se to?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čalamáda s květákem čalamada z kvetaku čalamáda z rajských čalamáda květáková čalamáda domácí čalamáda se zelím calamada kvetak nejlepší čalamáda domácí čalamáda nej čalamáda fazolová čalamáda francouzská čalamáda zeleninová čalamáda s květákem čalamáda z květáku recept calamada z fazolovych lusku květák čalamáda čalamáda ze salátových okurek čalamáda recept pikantní čalamada z okurek a květáku čalamáda z okurek

Suroviny: květák, okurka salátová, paprika čerstvá červená, jablko, cibule, lusky fazolové, sůl, cukr krystal, voda, ocet, olej

TopRecepty.cz

Povařená čalamáda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BLwY