Kohout na víně v pomalém hrnci
Kohout na víně v pomalém hrnci je snadné a výborné jídlo s opravdu lahodnou omáčkou. Pomalý hrnec je skvělý pomocník, který šetří čas a dokáže i z tužšího masa vytvořit delikatesu. Kohouta podávejte nejlépe s těstovinami, bramborovou kaší či polentou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohout na víně v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMj0
Moje poznámka
Kohout na víně v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMj0
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Suroviny:
kohout,
kohout,
kořen petržele,
mrkev,
cibule šalotka,
česnek,
pancetta,
žampióny,
cibulky sterilované,
protlak rajčatový,
víno červené,
vývar masový,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)