Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Snadným způsobem, jak spotřebovat zásoby jahod z minulé sezony, je příprava zmrzliny. Jahody stačí jen chvíli povařit s cukrem a smíchat s ostatními ingrediencemi. Skvělým pomocníkem je zmrzlinovač, ale zvládnete to i bez něj.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR61
Moje poznámka
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR61
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 19 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 20 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 22 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 1 hodinou
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Barun před 2 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 4 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 4 hodinami
Suroviny:
jahody,
tvaroh plnotučný,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
cukr vanilkový
Komentáře (1)