Bulgur s tuňákem
Bulgur je tradiční pro kuchyni na Středním Východě. Jeho hlavním benefitem je dobrá stravitelnost a vysoký obsah vlákniny a také variabilita. Připravte jej třeba s tuňákem, který je bohatý na bílkoviny, získáte tak vyvážené jídlo.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6Jj
Moje poznámka
Bulgur s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6Jj
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 16 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 19 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Darwin před 1 hodinou
Bílková bábovka
Pavluska75 před 2 hodinami
Klobásníky
Krista56 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 4 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 4 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 4 hodinami
Suroviny:
bulgur,
vývar zeleninový,
rajče,
kukuřice sterilovaná,
okurka salátová,
olivy černé bez pecky,
olej olivový,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
tuňák ve vlastní šťávě,
řeřicha
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.