Mrkev a tuřín se smetanou

magdalenka Kuchař: magdalenka

Zeleninová jídla 2 názory

Suroviny

500 g mrkve
500 g tuřínu
250 g zakysané smetany
sůl
pepř
tymián
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Očistenú mrkvu a kvaku (tuřín) pokrájame na tenké plátky.

  2. V pekáčku osolíme, okoreníme a premiešame so smotanou.

  3. Pečieme do zmäknutia zeleniny pod alobalom cca 45 min.

Poznámka

Podávame ako prílohu alebo aj ako samostatné jedlo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mrkev a tuřín se smetanou

Zapomněl/a jsem heslo