Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
S pomocí horkovzdušné fritézy připravíte rodině rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze využít jak za tepla, tak po vychladnutí. Pomazánka je velmi variabilní, můžete jí dochutit surovinami, které zrovna čekají na zpracování ve vaší chladničce.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Moje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 13 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 13 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 14 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 7 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 8 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 9 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 10 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 10 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 10 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 10 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 11 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 11 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 14 hodinami
Suroviny:
vejce,
sýr měkký tavený,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
sýr strouhaný
Komentáře (2)