Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
S pomocí horkovzdušné fritézy připravíte rodině rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze využít jak za tepla, tak po vychladnutí. Pomazánka je velmi variabilní, můžete jí dochutit surovinami, které zrovna čekají na zpracování ve vaší chladničce.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Moje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 53 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 21 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 13 minutami
Cuketový bramborák
Betes před 18 minutami
Banánová bábovka
Verunkavh před 38 minutami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 39 minutami
Těsto na pizzu
Olympus před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 1 hodinou
Špekáčky na pivu
E. J. K. před 1 hodinou
Kuřecí stehna v medu
E. J. K. před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
E. J. K. před 1 hodinou
Banánový koláč
MarieP před 1 hodinou
Suroviny:
vejce,
sýr měkký tavený,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
sýr strouhaný
Komentáře (2)