Pikantní pstruh s majonézou
Grilovaní pstruzi jsou ideální volbou pro letní posezení. Jemné maso s křupavou kůrkou skvěle doplní pikantní majonéza, která jídlu dodá zajímavou chuť. Pstruhy můžeme podávat s grilovanými brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pstruh s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krmqx
Moje poznámka
Pikantní pstruh s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krmqx
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 7 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 7 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 8 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 9 hodinami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
máslo,
česnek,
koření chilli,
sůl,
tymián,
majonéza,
česnek,
šťáva citronová,
hořčice dijonská,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.