Pikantní pstruh s majonézou
Grilovaní pstruzi jsou ideální volbou pro letní posezení. Jemné maso s křupavou kůrkou skvěle doplní pikantní majonéza, která jídlu dodá zajímavou chuť. Pstruhy můžeme podávat s grilovanými brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pstruh s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krmqx
Moje poznámka
Pikantní pstruh s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krmqx
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 2 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 3 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 3 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 4 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 4 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 5 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 5 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 7 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 7 hodinami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
máslo,
česnek,
koření chilli,
sůl,
tymián,
majonéza,
česnek,
šťáva citronová,
hořčice dijonská,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.