Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Objevte chuť vietnamské kuchyně v této výrazné polévce plné svěžesti a exotických tónů. Příprava nevyžaduje složité techniky, jen pečlivou práci a trochu trpělivosti. Výsledek ale stojí za to, ať už jako předkrm, nebo hlavní chod.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDKJ
Moje poznámka
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDKJ
Nejnovější recepty
Sekaný řízek se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablkem a ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Rýžový nákyp
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový špíz 4 druhy sýrů
Přidáno před 5 hodinami
Pečená křídla a šťouchačky se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí přírodní plátek na kmínu
wimra před 43 minutami
Hrníčkové mini bábovky
Topmnam před 1 hodinou
Křehký jablkový koláč
stanavokr před 2 hodinami
Vajíčkový salát
Coffee.j před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
alex.vacice před 2 hodinami
Pangasius v zelenině
Jan Nemec před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
[email protected] před 2 hodinami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
Ivanaklimova před 4 hodinami
Mrkvovo-dýňový krém
Eva z HK před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
krajicek.miloslav před 4 hodinami
Suroviny:
paličky kuřecí,
houby shiitake,
jidášovo ucho,
bambusové výhonky,
zázvor čerstvý,
tráva citronová,
ocet rýžový,
vejce,
omáčka sojová,
omáčka rybí,
škrob kukuřičný,
olej sezamový,
cukr,
pasta chilli,
pepř mletý,
cibulka lahůdková,
koriandr čerstvý
Komentáře (1)