Kuřecí směs se zeleninou z woku
Skvělá kuřecí směs se zeleninou z pánve - woku se skvěle hodí jako oběd, který vás zasytí. Maso získá pikantní chuť díky naložení v marinádě. Na této křupavé směsi si nejlépe pochutnáte s rýží.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 347 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,43 g |
Tuky | 12,43 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 53,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nenecháváme na ohni moc dlouho, aby nám zelenina příliš nezměkla. Měla by zůstat krásně křupavá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 10. 2021 12:50
23. 6. 2015 14:00
Koření pěti vůní:
Smísíme po jednom dílu tlučeného (mletého) koření: fagary (sečuánský pepř), skořice, badyánu, fenyklu, hřebíčku
23. 6. 2015 13:19
18. 9. 2010 08:21
16. 9. 2010 21:41
11. 10. 2009 22:39
11. 10. 2009 19:54
11. 10. 2009 09:45
Všem moc děkuji za pochvaly.
11. 10. 2009 09:36
11. 10. 2009 08:49
11. 10. 2009 08:36
Koření je původem z Číny a je hodně aromatické jak na vůni,tak chuť.Používá se ho vždy jen špetka a ono se další úpravou(vařením) i časem nakládání krásně rozvine a jídlo pak příjemně voní.Ale nesmí se to s ním přehnat.Je lepší vyzkoušet na pár jídlech(od špetky k více),kolik koření vyhovuje našim chuťovým buňkám.
11. 10. 2009 08:22
10. 10. 2009 19:26
10. 10. 2009 19:22
10. 10. 2009 14:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Banana split
Přidáno před 7 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 20 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 21 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 22 minutami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 32 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 40 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 2 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 2 hodinami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Asijská kuchyně: Jak správně smažit ve woku? Tyhle rady z vás udělají profíka!
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí čína se zeleninou kuřecí čína cina z kureciho masa se zeleninou čína s kuřecího masa a zeleninou výborná kuřecí čína kuřecí směs se zeleninou čína z kuřecího masa a zeleninou směs na čínu čína z kuřecího masa kureci cina recept čína z kuřecího masa s zeleninou recept na kuřecí čínu se zeleninou kuřecí směs na čínu čína se zeleninou čína recept recepty masová směs čína čina s kuřecího a vepřoveho kureci smes kuřecí směs s rýží recepty čína
Suroviny: prsa kuřecí, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, med tekutý, víno bílé, česnek, zázvor čerstvý, koření pěti vůní, sůl, solamyl, bílek, mrkev, zelí bílé, cuketa, paprika čerstvá červená, pórek, vývar masový, olej
Kuřecí směs se zeleninou z woku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yr1P
21 názorů