Zaječí stehna na houbách a cibuli
Zaječí stehna dušená se slaninou, cibulí a houbami jsou voňavým pokrmem, který se hodí i pro slavnostnější příležitosti. Pomalé dušení pod poklicí zaručí, že zaječí maso bude krásně křehké a šťavnaté.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zaječí stehna na houbách a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2RKm
Moje poznámka
Zaječí stehna na houbách a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2RKm
Nejnovější recepty
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Loiza před 56 minutami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 1 hodinou
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 1 hodinou
Míša řezy od maminky
Kratule před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 2 hodinami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 2 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 3 hodinami
Suroviny:
máslo,
slanina,
česnek,
cibule,
cibule šalotka,
houby čerstvé,
koření divoké,
tymián,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.