Vepřové kostky bratislavské
Šťavnaté kousky vepřového masa pomalu dušené s cibulí a se zeleninou ve smetanové omáčce chutnají nejlépe s houskovým knedlíkem. Jednoduché, přitom poctivé jídlo, které voní domácí kuchyní.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky bratislavské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDppv
Moje poznámka
Vepřové kostky bratislavské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDppv
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 2 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 1 hodinou
Kynutý makový závin
magdalenka před 1 hodinou
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 1 hodinou
Segedín z trouby
magdalenka před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 2 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 3 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 3 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 3 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 4 hodinami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 4 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
olej,
protlak rajčatový,
mrkev,
máslo,
okurky sterilované,
hrášek sterilovaný,
smetana ke šlehání,
voda,
mouka hladká,
cukr krystal,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)