Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 172 kJ / 1 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,57 g |
Tuky | 21,84 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 965 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 204,00 g |
Postup přípravy
Podáváme je posypané strouhaným sýrem nebo pokapané kečupem, nebo jako přílohu k houbové, koprové, bylinkové teplé či studené omáčce.
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jitrocelové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yz6
Moje poznámka
Jitrocelové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yz6
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 15 minutami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 3 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 5 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 6 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 7 hodinami
Tématické fráze:
jitrocelová mast recept,
jitrocelova mast,
jitrocelová mast domácí,
domácí jitrocelová mast,
domácí mast z jitrocele,
recept na jitrocelovou mast,
jitrocelovou mast,
recept jitrocelová mast,
jitrocelová mast domácí recept,
domaci tinktura z majoranky,
pohanková tinktura,
koprová mast,
vlastní jitrocelová mast,
nočky jako příloha recept,
jitrocelová polévka,
domácí jitrocelová tinktura,
recept na mast z jitrocele,
jotrocelové semínko,
mast z jitrocele,
recept na mast z jitrocele
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
mléko,
strouhanka,
máslo,
majoránka,
sůl,
pepř mletý,
jitrocel,
sýr strouhaný
Komentáře (1)