Rybí karbanátky v nálevu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 050 kJ / 2 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,77 g |
Tuky | 68,16 g |
Vláknina | 51,64 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 14,27 g |
Sůl | 34,48 g |
Sacharidy | 210,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dělám několik roků karbanátky a po svém. Do hmoty dam klidně i namočený rohlík a strouhanku aby se dobře dělaly kuličky:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2023 17:54
Jsem ráda, že jsem tu tenhle recept našla. Dřív jsem ho tahala ze Zoufalých rybářů, ale letos jsem ho tam už nenašla. My jsme si tyhle karbanátky oblíbili a kvůli nim jsem v posledních letech kupovala na Vánoce většího kapra. Zoufalí rybáři je měli na dva způsoby, buď jako klasické karbanátky nebo naložené v láku. Vždycky jsem to dělala tak, že část karbanátků jsem dala do mrazáku a pak jsme je konzumovali teplé s bramborem a část jsem naložila. Vypadá to, že ingredience jsou stejné, jako měli Zoufalí rybáři, takže už se těším.
24. 9. 2023 07:05
V nálevu postrádám cukr. Opravdu tam není ❓
18. 4. 2020 16:35
kutil25: jsou zavařené výborné.
18. 4. 2020 16:34
aneta sikorova:
29. 10. 2019 21:08
Eja57: Ne, ne bez ryb já vydržím ! Na Štedrý večer povinně jeden kousek, /kvůli manželovi/ on taky ryby sice nejí, ale na Štědrý večer kapr musí být. A Švábský bramborový salát bez majonézy. Tak to dělala tchýně, takže to tak musí být. Mořské ryby taky ne ,suši bych do pusy nedala/ viděla jsem pod mikroskopem preparáty z mořských ryb! Podívaná , pro mikrobiologa jak vyšitá!
29. 10. 2019 20:19
Veronika.Hrozna: U nás to byla letitá tradice - co se nesnědlo 25.12. k snídani, šlo do nálevu a do lednice, na Silvestra ideální ke konzumaci. Přibližně jako utopenci, jen nálev trochu kyselejší, proložit cibulí. Kapra filetuji, ale drobné kostičky by se spolehlivě rozpustily. Pokud děláš na Vánoce kapříka, vyzkoušej třeba jen dva tři kousky, je to fakt dobré...
29. 10. 2019 18:38
hosta: to jsem netusila.
29. 10. 2019 16:17
Veronika.Hrozna: to jsou pečenáče, i tady na ně je pár dobrých receptů. Můj tatínek rybář je dělával o Vánocích taky a byla to lahůdka
29. 10. 2019 13:14
Moje tchýně dělala takto zbylého Vánočního kapra. Osmažený kapr byl naložen do nálevu, a dál nevím! Nevím ani nálev, a ani kolik dní to tam mohlo být ! Papala to postupně! Nevím jak to chutnalo, nikdo kromě ní to nepapal.
28. 10. 2019 20:45
aneta sikorova: Dobrý den já jsem je nikdy nezavařovala, jsou v kyselém nálevu, a vydržely mi dlouho.
Netuším co by to udělalo s němí udělalo, kdyby ve sklenici prošli varem je v nich i strouhanka.
Netuším co by to udělalo s němí udělalo, kdyby ve sklenici prošli varem je v nich i strouhanka.
28. 10. 2019 20:32
lze tyto karbanátky normálně zavařit?
18. 5. 2013 21:32
Díky za info
14. 5. 2013 23:10
ormi:
Zdravím, pokud jste z Karviné, tak Ka-6 u úřadu práce vedle autobusového nádraží je obchůdek, myslím řezník, tak tam, ale dlouho jsem je nebrala, tak nevím jestli to ještě platí.
Zdravím, pokud jste z Karviné, tak Ka-6 u úřadu práce vedle autobusového nádraží je obchůdek, myslím řezník, tak tam, ale dlouho jsem je nebrala, tak nevím jestli to ještě platí.
14. 5. 2013 16:14
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, kde kupujete rybí drť.
S pozdravem Orság
Chtěl jsem se zeptat, kde kupujete rybí drť.
S pozdravem Orság
24. 12. 2009 22:53
+7
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 29 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 57 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: rybí karbanátky v nálevu nálev na rybí karbanátky recept na rybi karbanátky v nalevu rybí karbanátky sladkokyselém nálevu rybi karbanatky v kyselem nalevu rybí karbanátky recept v nálevu lak na pečenáče karbenatky rybí karbanátky karbanátky v nálevu rybí karbanátky nálev nalev na karbanátky rybí karbanátky v nalevu recept rybí pečenače kysele karbanatky karbenatky recepty rybý karbanátky naložené rybí karbanátky rybý karbanátky v nálevu rybikarbenatky
Suroviny: maso, sůl, pepř, cibule, česnek, vejce, majoránka, koření kari, kmín celý, strouhanka, vejce, mouka hladká, voda, ocet, sůl, cibule, paprika sterilovaná, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, koření hřebíček, mrkev, petržel, celer
Rybí karbanátky v nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYXQ
21 názorů