Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 366 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,25 g |
Tuky | 34,50 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 110,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Moje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 18 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 2 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
dort chameleon,
voda na dolití zelí,
vaříme zelí,
drásov zelí,
zelí drásov,
dolití vody do zelí,
zelí tvarožná,
tvarožná zelí,
zelí v oleji,
tvarožná zelí,
vařímeze zwlí,
polévky hlavové zelí,
recepty-dušené hlavové zeli,
zelí s olejem,
vaříme z plecka,
vaříme ze syrového zelí,
hlavové dušené zelí,
dolití kysaného zelí,
priprava hlavove zelím,
zelí hlavové recept
Suroviny:
plecko,
protlak rajčatový,
zelí bílé hlávkové,
vegeta,
bujón hovězí,
cibule,
olej,
sůl,
brambory,
cukr,
podravka,
mouka hladká,
voda
Komentáře (7)
Ještě lepší je ten levitující chleba