Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 366 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,25 g |
Tuky | 34,50 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 110,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Moje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 minutami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 26 minutami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 54 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 2 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 3 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 3 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
dort chameleon,
voda na dolití zelí,
vaříme zelí,
drásov zelí,
zelí drásov,
dolití vody do zelí,
zelí tvarožná,
tvarožná zelí,
zelí v oleji,
tvarožná zelí,
vařímeze zwlí,
polévky hlavové zelí,
recepty-dušené hlavové zeli,
zelí s olejem,
vaříme z plecka,
vaříme ze syrového zelí,
hlavové dušené zelí,
dolití kysaného zelí,
priprava hlavove zelím,
zelí hlavové recept
Suroviny:
plecko,
protlak rajčatový,
zelí bílé hlávkové,
vegeta,
bujón hovězí,
cibule,
olej,
sůl,
brambory,
cukr,
podravka,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)
Ještě lepší je ten levitující chleba