Suroviny
Porce: Dle velikosti fotmiček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 496 kJ / 7 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,50 g |
Tuky | 263,00 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 6,82 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 1 068,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírová buchta do formiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QZx
Moje poznámka
Kefírová buchta do formiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5QZx
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 7 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 11 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 15 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 5 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 9 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 11 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 11 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 12 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 12 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
kefírová buchta,
co se sraženou buchtou,
recept na buchtu do firmiček,
kefírová b,
formička medvídek,
buchta s marcipánem,
marcipánová buchta,
testo do silikonovych formicek,
jak ozdobit buchtu,
sražená kefírová buchta,
testo na buchtu do formicek,
buchta z marcipanu,
kefírová buchta recept,
muze se jist srazena buchta,
bucta do formy,
recept na moucnik do formicek,
čím ozdobit buchtu,
bábovkové formičky,
forma srdicko buchta,
buchta medvidci
Suroviny:
kefír,
olej,
cukr,
mouka polohrubá,
soda jedlá,
kakao
Komentáře (28)