Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pampeliškové víno

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 1. 2010 20:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie25 805 kJ / 6 168 kcal
Bílkoviny8,52 g
Tuky1,84 g
Vláknina11,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 523,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od známé. Děláme každý rok .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hafikov hafikov

1. 7. 2013 12:22

Dobrý den.Určitě stočte.Také se mi jednou stalo.A přesto víno bylo super.:-KJana

Podly

30. 6. 2013 21:34

Prosím o radu. Kvasím už skoro 2 měsíce, resp. podle bublátka uť je dokvašeno ale pomeranče pořád nejdou ke dnu. Mám ještě čekat nebo to stočit ?

Ultradeflátor

23. 6. 2013 16:08

temp:Až víno budu mít udělané, tak to změřím a napíšu. Taky mě to vcelku zajímá...;-)

Ultradeflátor

23. 6. 2013 16:06

Beruska2412:
No, ono to vytékat bude pořád, demižon na pět litru je totiž malý, pokud si dodržela přesné množství podle receptu.
Jediné co můžeš udělat, je, že to přeleješ do něčeho většího nebo to budeš neustále okolo a pod demižonem utírat.
Mám ten samý problém;-)

Josef

18. 5. 2013 20:33

Taky ho
zkusim, už se těšim:yes::-:-))

Beruska2412

16. 5. 2013 06:55

Víno sem začala dělat, dala jsem ho do demižonu 5 litrů, ale vytéká mi to! Co s tím mám dělat?

temp

9. 5. 2013 21:14

už jsem dal víno na okno :).. krásně kvasí, ale chtěl jsem se zeptat kolik bude mít ve výsledku asi voltů :-?

Katka V.

7. 5. 2013 15:50

finetoxicc: Mám v plánu použít vinařské kvasinky, jen bych se chtěla zeptat jestli množství těchto kvasinek má být stejný jako droždí?:-)

Jíra

22. 7. 2012 13:40

Ahoj,víno jsem letos dělal poprvé a mělo velký úspěch.Měl jsem 10 litrů a už mám jen 5.Moc díky za recept:-)):yes:

Milena

28. 5. 2012 20:14

tak dneska jsme po 6 tydnech staceli a vinecko uz ted chutna bajecne, zatim trochu burcak uz aby ty tri mesice byli za nami :-D a mohli jsme si dat ;-);-) diky za recept :-K

Josifek

22. 5. 2012 12:49

Recept už doma nemám, ale místo pampelišek jsem používal mladé výhonky smrčků. Šlo to rychleji natrhat.Na 20 litříků byla potřeba jedna lesácká taška větviček.:-D

fary

10. 5. 2012 10:04

jo a jěště asi 5-10 jalovcových kuliček..

fary

10. 5. 2012 10:00

zkuste tam fiknout jěště špetku zázvoru a balíček rozinek pak to je teprve luxus!!!!!!!!!!!!!

finetoxicc

3. 5. 2012 20:33

hafikov:Ahoj:-)Děkuji za fajný receptík na tohle víno.Dělám i z jablíček a ostružin.Všude používám vinařské sušené kvasinky,ty mi vykvasí vínko do fajnové chuti.Švagrové ho mají rády.Tetˇsem jim řekl o tvojem pampeliškovém a už sou zvědavé.Ahoj a ještě jednou dík:-K

hafikov hafikov

3. 5. 2012 12:38

Omlouvám se,že odpovídám opožděně.:-KJá víno nechávám na okně bez míchání.:-K

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí pampeliškové víno víno z pampelišek výroba pampeliškového vína víno z mirabelek vino s pampelišek jak udělat víno mirabelky víno domácí víno z pampelišek pampeliškové papeliškové víno pampeličkové víno jak se dela pampeliskove vino panpeliškové víno recepty na vino pampeiškové víno recept na vino pmpeliškové víno víno z pampelišek recept mirabelky-víno pampeluškové víno

Suroviny: květy pampeliškové, cukr, citron, pomeranče, droždí

TopRecepty.cz

Pampeliškové víno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AN57