Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vepřové kousky se sušenou hlívou, zázvorem a medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 2. 2010 15:03

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 262 kJ / 780 kcal
Bílkoviny119,56 g
Tuky19,76 g
Vláknina15,85 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy26,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moc ráda používám domácí sušené koření a zkouším s ním ráda různé kombinace a tahle se velmi povedla!

Pokud někdo nemá medvědí česnek, může přidat o nějaký ten stroužek víc, nebo dá petrželku, či celerovou nať, dobrý by byl i libeček - viď Špagetko?

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

25. 5. 2010 10:20

MichaleP(neregistrovaný), člověče těžko poradit, ale roste i v lese, ve stínu a tam kde je vlhčeji;-)Většinou si ho pak pěstujeme doma a nevím, zda se dá koupit, ovšem hlavu si s ním nedělej a dej česnek normální, pokud to budeš péct-a dobrou chuť, je to mňamózní:-p:yes:

MichalP

25. 5. 2010 09:56

Přijojuji se s díky za recept - určitě vyzkouším - jen bych potřeboval poradit kam za "medvědím česnekem" :( - ve které lokalitě na něj můžu narazit? Díky moc! :yes:

Bibinka Bibinka

2. 2. 2010 23:03

BÍLKOVÁI, to bych teda neřekla, vždyť mražení je jedna z nejlepších věcí jak zachovat vitamíny, tvar i barvu surovin:-!Vždyť se tak prodává i veškerá zelenina i plody(jahody,borůvky ap.);-)

BILKOVAI BILKOVAI

2. 2. 2010 22:49

Bibinko, taky jsem ho měla zmrazený, ale nevím, kde jsem to četla, tam psali, že to už nemá žádné vitamíny. Takže nevím. Já ho mám moc ráda do vařených brambor:-p:-p:-p

Bibinka Bibinka

2. 2. 2010 22:43

BÍLKOVÁI, já si ho pěstuju na zahradě(a mám ten základ z lesa),, když začne odkvétat, tak ho ostříhám, projedu studenou vodou, nakrájím ho na proužky a ty dám do nějaké umělohmotné krabičky(třeba od Perly)a dám do mrazáku;-)Mám ho celou zimu až do dalšího kvetení:-)

spagetka spagetka

2. 2. 2010 21:30

BILKOVAI - předběhnu Bibinku :-8:-8,podle mě absolutně nejlepší je mrazení, pak sušení;-)

BILKOVAI BILKOVAI

2. 2. 2010 21:17

Bibinko, jak uchováváš medvědí česnek? U nás ho roste hodně, ale nevím, jak ho nejlépe uchovat:-S Jinak za recept dávám bod, protože pečený maso můžu na všechny způsoby. A když je to s česnáčkem, tak to nemá chybu:-p:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2010 17:32

:yes::-p

pipre pipre

2. 2. 2010 17:23

Tak to bych si dala;-):-p :yes:+8.

Radulinka6 Radulinka6

2. 2. 2010 16:16

Bibinko,moc pěkný:yes:ten libeček,určitě.Medvědí česnek už nemám,až zase v květnu,zasadila jsem si ho na zahrádce,abych pro něj nemusela do lesa.Roste u nás hodně daleko.bodík:-p

ivulinka ivulinka

2. 2. 2010 15:40

Tak to by šlo:-p:yes:

michsamant michsamant

2. 2. 2010 15:39

:-p:yes:

monikaK

2. 2. 2010 15:37

Bibinko,nádhera.Sušenou hlívu tedy nemám,ale miluju čerstvou a tobě posílám bodíka:yes:;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

2. 2. 2010 15:23

Bibi,to vypadá opravdu krásně :yes:+;-):-K

k.radulka k.radulka

2. 2. 2010 15:13

Teda to musí bejt dobroutka, super kombinace chutí:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené vepřové kousky vepřové maso se zázvorem maso s medvědím česnekem pečené maso se zázvorem vepřová pečeně vepřová pečeně kousky maso na medvědím česneku jak uchovat medvědí česnek veprove kousky pecene jak uchovat zázvor pečené vepřové maso s česnekem vepřové kousky maso se zázvorem veprova pecene s hlivou vepřové pečené kousky vepřové na zázvoru pečené kousky masa jak uchovat pečené maso koření na vepřovou pečeni jan uchovat medvědí česnek na zimu

Suroviny: pečeně vepřová, cibule, česnek, hlíva ústřičná, česnek mědvědí, koření, kmín celý, sůl, olej, voda

TopRecepty.cz

Pečené vepřové kousky se sušenou hlívou, zázvorem a medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVwk