Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Polévka z uzených ocásků

Polévka z uzených ocásků

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Uzené ocásky vložíme do hrnce, přidáme očištěnou kořenovou zeleninu, větší část stroužků oloupaného česneku, které rozmáčkneme, koření, sůl (pozor na slanost ocásků) a…

Kapr na víně

Kapr na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Českou klasikou na štědrovečerním stole je kapr smažený v trojobalu. Pojďte si ho tentokrát vychutnat v jiné verzi a jistě nebudete litovat. Pečený kapr na červeném víně…

poslirecept

60 min

Kuřecí ve smetanové omáčce s nočky

Kuřecí ve smetanové omáčce s nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí v kořeněné smetanovo - houbové omáčce s paprikou určitě zachutná všem milovníkům drůbežího masa. S vhodně zvolenou přílohou to bude výborný oběd nebo sytá večeře.…

Eevous

40 min

Guláš uherského grófa

Guláš uherského grófa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť.…

Eliza

65 min

Čočkový dhal

Čočkový dhal

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dhal je tradiční indický pokrm, který se připravuje z luštěniny, nejčastěji z čočky. Jeho zajímavou chuť utvoří typické koření. Pokrm je velice sytý a doslova nabitý…

petram

40 min

Zeleninová polévka  -  sytá

Zeleninová polévka - sytá

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Projděte zásoby zeleniny v chladničce, spíži i mrazničce a připravte skvělou a velice sytou polévku. S kouskem pečiva může směle nahradit i celý oběd nebo večeři. Můžete…

mirca75

55 min

Fazolová polévka s rajčaty

Fazolová polévka s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Polévky jsou mnohdy velice dobrým a plnohodnotným pokrmem. Stejně tak je tomu v případě této fazolové s rajčaty. Je plná výživných surovin a doplněna o těstoviny, které…

mojetara

40 min

Segedin à la  „Šlajf“

Segedin à la „Šlajf“

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční segedínský guláš, sytá a voňavá klasika, která patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany vytváří jedinečnou…

Josef Lerch

180 min

Slepice z plzeňské krčmy

Slepice z plzeňské krčmy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ze slepice můžete připravit skvělý nedělní oběd po kterém se vaši strávníci budou doslova oblizovat až za ušima. Slepici dle receptu z plzeňské krčmy připravíme s…

1974andrea

135 min

Noky v červeném zelí

Noky v červeném zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jemné noky obalené v dušeném červeném zelí a doplněné žampiony tvoří originální vegetariánské jídlo, které zasytí a zároveň potěší svou barevností i chutí.

rebeka

90 min

Plzeňský karbonát

Plzeňský karbonát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z opláchnutého válečku hovězího masa nakrájíme plátky, mírně je naklepeme paličkou, osolíme a opepříme. Na tuku zpěníme jednu cibuli, přidáme plátky masa a po obou…

Drůbeží játra Monte Negro

Drůbeží játra Monte Negro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očištěná játra potřeme olejem, vložíme do pánve, přidáme nasekanou cibuli a česnek a asi 5 minut opékáme. Přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky slaniny a dáme asi…

Rajská polévka s řapíkem

Rajská polévka s řapíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme. Rajčata přepůlíme, cibuli nakrájíme na čtvrtky a řapíky na delší kousky. Vše dáme do hlubšího hrnce, přidáme bobkový list, osolíme a zalijeme horkou…

Anna Kocikova

30 min

Jehněčí hřbet na fazolkách

Jehněčí hřbet na fazolkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Prísady na pastu dobre premiešame a potrieme ňou jahňací chrbát. Uložíme do pekáča a obložíme kolieskami cibule a na polovicu rozdelenou hlávkou cesnaku ( so šupkou ).…

tejaja

120 min

1 51 52 53 54 55 128