Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bujón zeleninový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Za použití několika surovin můžete během chvíle vykouzlit snadnou polévku, do které zužitkujete vypěstované ředkvičky. Polévka vás příjemně zasytí a vy tak nebudete ani…

bublinkahanka

40 min

Chřestová polévka

Chřestová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Po přípravě chřestu, můžete využít zbylé části do polévky. Je to recept pro ty , kteří rádi v kuchyni zužitkují všechno co jim přijde pod ruku. Trochu vody, jíšky a…

Hella

30 min

Lasagne se směsí zeleniny

Lasagne se směsí zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do cedníku dejte plátky lilku, posypte solí a 20 minut nechte stát. Opláchněte studenou vodou, nechte okapat a dejte stranou. Na pánvi rozpalte olej a smažte 1-2 minuty…

hannah

90 min

Velikonoční vaječný beránek

Velikonoční vaječný beránek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K Velikonocům kromě špenátu, jidášů a mazance patří také beránek. Pokud však nejste fanoušci těch sladkých pečených, vyzkoušejte tohoto slaného. Vařená vajíčka, zelenina…

Kdaule

30 min

Fazolková francouzská polévka

Fazolková francouzská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Očistíme fazolku a mrkvičku nakrájíme na 2 cm a mrkvičky na kolečka. Do většího hrnce dáme 1,2 litru vody, přidáme bujón, dva bobkové listy, kuličky pepře a nastrouháme…

Žampionová pohanka

Žampionová pohanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pohanku propláchneme, zalijeme 1.5-násobkem vody, osolíme a přidáme sušené bylinky dle chuti (kdo chce, může přidat i kostku zeleninového bujonu, já se mu ale raději…

Kanec na provensálské hořčici

Kanec na provensálské hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…

clupmi

90 min

Dvojité maso s nivou

Dvojité maso s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vepřové maso naklepu na tenké řízky, osolím a opepřím (kdo chce, může použít své oblíbené koření – na steaky a podobně) Následně si stejným způsobem připravím kuřecí…

Chřestové rizoto Provence

Chřestové rizoto Provence

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chřest očistíme a je-li třeba, oloupeme. Očištěný chřest nalámeme (neřežeme) na špalíky asi 2 -3 cm dlouhé a povaříme asi 5 min ve vodě. Vodu slijeme a chřest necháme…

honzam

45 min

1 19 20 21 22 23

Naposledy jste si prohlédli