Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celer - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí s pikantní omáčkou

Hovězí s pikantní omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso naklepeme, opepříme, osolíme a z jedné strany potřeme česnekem ( nastrouhaným ). Poklademe anglickou slaninou a svážeme ( jako brabce ). Potom maso dáme asi 30 min…

ivan ves

105 min

Polévka s mletým masem a fazolemi

Polévka s mletým masem a fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jemně pokrájenou cibuli osmažíme dosklovata na trošce tuku, přidáme mleté maso a drobně pokrájenou kapii a smažíme do rozdrobení masa (pomůžeme si vařečkou nebo…

Domácí vegeta s mořskou solí

Domácí vegeta s mořskou solí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší části aby se dalo vše pomlet na mlýnku. Po umletí vymačkáme přebytečnou vodu.Přidáme sůl, promícháme a opět vymačkáme…

Dýně s kořenovou zeleninou

Dýně s kořenovou zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu s kořením a necháme ji orestovat.Pak přidáme na kostky…

recepty73

40 min

Drožďová polévka s nočky

Drožďová polévka s nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Olej s máslem rozehřejeme a necháme na něm zesklovatět oloupanou a drobně nakrájenou cibuli. Přidáme rozdrobené droždí. Za stálého míchání ho necháme rozpustit a znovu…

Hovězí vemínko smažené

Hovězí vemínko smažené

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Vemínko je před konečnou úpravou třeba uvařit. Nejprve ho zbavíme přebytečného tuku, dobře omyjeme a dáme vařit do vroucí osolené vody tak, aby bylo celé ponořené. …

Nadja

180 min

Gulášovka s brambory

Gulášovka s brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Nejprve si připravíme masový vývar. Ten slijeme, maso obereme od kosti a vrátíme zpět do čistého vývaru. Přidáme majoránku, papriku, bobkový list a na kousky nakrájené…

Rizoto, co má srdce

Rizoto, co má srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Srdcia krátko obvaríme a pokrájame. Vo veľkej panvici speníme na olivovom oleji nadrovno posekanú cibuľu, pridáme srdce, pokrájanú mrkvu, brokolicu, karfiol, zeler a…

1 66 67 68 69 70 111

Naposledy jste si prohlédli