Bramborová kaše - pro nejmenší
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory okrájíme, nakrájíme na kousky a dáme vařit do lehce osolené vody. Vaříme doměkka.Uvařené brambory scedíme a v misce rozmačkáme. Ghí dáme do ovesného mléka a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brambory okrájíme, nakrájíme na kousky a dáme vařit do lehce osolené vody. Vaříme doměkka.Uvařené brambory scedíme a v misce rozmačkáme. Ghí dáme do ovesného mléka a…
Můj králík byl pěkný "cvalda" a měl v bříšku krásné proužky tuku. A protože se má zužitkovat všechno, využila jsem ho do rolády. Přidá mu na vláčnosti i chuti.Maso…
Krůtí maso nakrájíme na kousky, pórek nadrobno. Hokkaido nakrájíme na malé kousky.V kastrůlku rozehřejeme ghí a orestujeme pórek. Přidáme maso a ze všech stran opečeme.…
Brokolici rozebereme na jednotlivé růžičky a pokrájíme. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Vajíčko uvaříme natvrdo, vychladlé oloupeme a nastrouháme.V kastrůlku…
Cuketu a brambory okrájíme a nakrájíme na kostky. Brokolici rozebereme na malé růžičky, případně ještě pokrájíme. Pórek nakrájíme nadrobno.V kastrůlku rozpustíme ghí,…
Mrkev a cuketu okrájíme a nastrouháme najemno. Pórek nakrájíme nadrobno.V kastrůlku rozehřejeme ghí a krátce na něm orestujeme pórek. Přidáme mrkev s cuketou a asi…
Mrkev oškrabeme a nastrouháme najemno. Brambory oškrabeme a nakrájíme na kousky.V kastrůlku rozpálíme ghee, přidáme nastrouhnou mrkev, promícháme a chvilku necháme…
Králičí maso dáme do kastrůlku, zalijeme vodou a uvaříme do měkka. Potom maso nakrájíme na malé kousky, vývar schováme. Mrkev a jarní cibulku nakrájíme na kousky.V jiném…
Oloupaná a vyjadřincovaná jablka (původně jsem chtěl napsat vyjádřená, ale co maj jabka do všeho co kecat), pokrájím na čtvrtky, (středy jsem již vyloučil), naskládám do…
Batát a cuketu okrájíme a pokrájíme na malé kousky, pórek nakrájíme nadrobno.V kastrůlku rozehřejeme ghí a dáme na něj cuketu. Promícháme a přidáme batát. Zalijeme vodou…
Pórek nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Špenátové listy omyjeme pod tekoucí vodou.Kuskus zalijeme dvojnásobkem množstvím horké vody a necháme nabobtnat.V kastrůlku…
Listy kapusty nakrájíme na proužky a pět minut povaříme v osolené vodě. Scedíme a dáme stranou.Houby nakrájíme na větší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme…
Pórek nakrájíme nadrobno. Mrkev a batát okrájíme a nakrájíme na kousky.V kastrůlku rozehřejeme ghí a na mírném plameni orestujeme pórek. Přisypeme vločky, promícháme a…
Lososa omyjeme, osolíme a zabalíme do alobalu. Dáme péct do trouby na cca 150-180 stupňů.Mrkev, celer a petržel nastrouháme. V kastrůlku rozpustíme ghí a zeleninu na něm…
Měla jsem plátek hovězího a plátek kuřecího masa, které jsem namlela do misky, ale můžete použít i mleté koupené. Veku nebo rohlík nakrájíme na kostičky, pokropíme…
Mrkev nastrouháme najemno. V kastrůlku rozehřejeme ghí a mrkev krátce orestujeme.Přidáme vločky, mletý kmín, promíchám a podlijeme vodou.Dusíme cca 10 minut, podle…
Mrkev a řapíkatý celer nakrájíme na kousky. Brambory použijeme uvařené z předchozího jídla, pokud je nemáme, uvaříme nové a nakrájíme je na kousky.Ghí rozpustíme v…
Cizrnu si předem uvaříme ve vodě se saturejkou. Pórek nakrájíme nadrobno, brambory na kousky.V kastrůlku rozehřejeme ghí a vsypeme veškerý nakrájený pórek. Orestujeme,…
Jablka oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Vložíme je do kastrolku, podlijeme několika lžícemi vody, mírně zakápneme citronem (pro zachování světlé barvy) a podusíme.…
Celer a mrkev očistíme, nakrájíme na větší kousky a vhodíme do hrnce. Přidáme vodu, zeleninový bujon a vaříme doměkka. Množství vody záleží na tom, jakou konzistenci…
Cuketu nastrouháme, vložíme do cedníku, osolíme a necháme, ať pustí vodu. Přebytečnou vodu ještě rukou vymačkáme.Nastrouháme tofu a očištěnou mrkev a vložíme do mísy.…
Houskový knedlík nakrájíme na stejně silná kolečka a ty poté následně na stejně velké kostky. Do hlubší a větší pánve si dáme rozpustit lžíci přepuštěného másla a…
Filety, které jsou bez kůže a chlazené, bohatě nasolíme a vetřeme do filetů citronový pepř. Na pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a filety lehce poprášené hladkou…
Filátka z malých makrel, rozmrazíme, nasolíme a opepříme. Na pánev si dáme rozpustit přepuštěné máslo a filátka lehce obalená v hl. mouce restujeme do zlatavé barvy.…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Nedělní snídaně do postele: Udělejte si luxusní kaši, zapečené toasty nebo jemnou omeletu
Tatranský čaj: Kořeněný vánoční nápoj ze Slovenska má grády! S karamelizovaným medem a citronem ale chutná skvěle
Sezona letních jablek je tady. Tohle je 5 nejlepších způsobů, jak je zpracovat. Připravte z nich pikantní čatní nebo jablečný ocet