Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ghee - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuře v kahari

Kuře v kahari

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ve woku či velké pánvi rozehřejeme ghí, přidáme česnek a cibuli. Na prudkém plameni smažíme 3-4 minuty. Přidáme garam masalu, koriandr, mátu a bobkový list. Dále maso…

Ragú z krůtích jater

Ragú z krůtích jater

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V hluboké pánvi rozehřejme máslo, vložíme nakrájenou slaninu, očistěná játra a zprudka opečeme. Přidáme jemně nakrájenou šalotku a ještě chvíli společně restujeme…

Okouník mořský na pórkové slámě

Okouník mořský na pórkové slámě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Filety, které jsou bez kůže a chlazené, bohatě nasolíme a vetřeme do filetů citronový pepř. Na pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a filety lehce poprášené hladkou…

Colombo65

20 min

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Platýse stáhneme z kůže, dočistíme a opláchneme studenou vodou.Osolíme, opepříme, necháme chvíli, ať sůl pronikne do masa, pak obalíme v hladké mouce.Na pánvi roztopíme…

alena.kyp

15 min

Vepřové srdce v rajské omáčce

Vepřové srdce v rajské omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na másle osmažíme nakrájenou cibuli přidáme cukr. Vložíme srdce rozdělené na čtvrtiny a orestujeme, přidáme koření (používám čajové vajíčko), zalejeme rajskou šťávou,…

Vitello tonnato trochu jinak

Vitello tonnato trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Očištěné maso zalijeme v misce vínem, přidáme bylinky a necháme přes noc v lednici. Maso krásně zkřehne.Druhý den maso vyndáme, osušíme a svážeme provázkem do tvaru…

Marie Svarcova

120 min

1 10 11 12 13 14 22

Naposledy jste si prohlédli