Naše svíčková
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí maso prošpikujeme a zprudka opečeme ze všech stran.Ve výpeku orestujeme všechnu nakrájenou zeleninu.Do zeleniny přidáme cukr, hořčici a ocet a necháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hovězí maso prošpikujeme a zprudka opečeme ze všech stran.Ve výpeku orestujeme všechnu nakrájenou zeleninu.Do zeleniny přidáme cukr, hořčici a ocet a necháme…
Brambory uvaříme vcelku ve slupce. Vychladlé je oloupeme, nakrájíme na hranolky nebo půlměsíčky. Lahůdkové cibulky nakrájíme na kolečka a posypeme s nimi brambory spolu…
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky.…
Plátky kýty naklepeme a mírně osolíme. Olej s hořčicí a pepřem našleháme a vložíme do něj plátky masa. Necháme aspoň 2 hodiny uležet. Pak dáme na pekáček s veškerou…
Libové maso z uvařeného kolena nameleme na masovém strojku do mísy společně se 150 g libové anglické slaniny. Postupně přidáme nastrouhaný křen (každý podle svojí chuti…
Krkovici osolíme, opepříme a potřeme hořčicí, lehce zakápneme olejem. Necháme v lednici odležet nejlépe přes noc. Druhý den ji opečeme zprudka na oleji ze všech stran.…
Umyté a osušené listy šalátu rozložíme na misu, poukladáme na polovicu rozrezané paradajočky a na tenké polkolieska narezanú cibuľu. Všetky prísady na zálievku zľahka…
Kuřecí maso umyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky.Na pánvi rozpálíme trochu oleje. Přidáme kuřecí kousky, osolíme a restujeme.Rýži uvaříme podle návodu.Když se maso…
Plátky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Zeleninu oloupeme a nakrájíme na obdélníky tak, aby se vešla do plátků. Takto nakrájíme i okurky…
Tofu překrojíme na dva plátky, worcester, sójovou omáčku, hořčici, kečup, olej, smícháme, lžičkou naneseme na tofu a dáme chvíli odpočinout. Poté začneme vařit rýži.V…
Nejprve dáme vařit vejce, ta pak vychladíme a oloupeme. Do menší misky nakrájíme šunku na krátké proužky, Hermelíny, okurky a papriku na drobné kostičky, jemně cibuli…
Houby namočíme do studené vody minimálně na 3 hodiny. Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme na hrubo.V hrnci rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět…
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Oloupeme je a nakrájíme na nudličky.Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky.V malém…
Čerstvému a křupavému domácímu chlebu se prostě nic nevyrovná a krásně provoní celý váš dům. Ke chlebu však patří také výborná pomazánka, třeba z tofu, dochucená…
Základem pro příjemný start do nového dne je chutná a vydatná snídaně, která nás zvládne na nějakou dobu zasytit. Oblíbená míchaná vajíčka zkuste navrstvit na opečenou…
Topinkové směsi jsou velmi oblíbené, zejména ty pikantní masové. Ovšem tuto cuketovou směs si zamilujete ještě více. Výborná jak na topinky, tak i pod maso nebo ji lze…
Kotletu nařežeme na slabé plátky, které ještě rozklepneme asi na ½ cm silné . Osolíme, opepříme, posypeme jen lehce kořením a vrstvíme: plátek masa potřeme prolisovaným…
Nejprve vymažeme pekáč máslem.Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na dno pekáče. Králičí stehna osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.Položíme je na cibuli.Na…
Do nádobky od tyčového mixéru dáme vejce, lehce osolíme, mixujeme a během toho přiléváme olej, tak dlouho, dokud nevznikne požadovaná hustota majonézy. Poté máme…
Kuřecí plátky naklepeme jemně,osolíme,opepříme. Uděláme si marinádu z jogurtu,hořčice,vegety a vajec. Naklepané kuřecí plátky namočíme do marinády,necháme odležet do…
Dáme vařit těstoviny dle návodu. Na pánvi na oleji opečeme do zlatova cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nakrájenou klobásku, česnek nakrájený na plátky a opečeme.…
Na trošce oleje opečeme proužky slaniny a po chvíli přisypeme plátky cibule. Až cibulka zezlátne, přidáme mleté maso a opečeme jej. Pečlivě jej od sebe oddělíme. …
Očištěná játra nakrájíme na plátky a opečeme po obou stranách na oleji. Zalijeme červeným vínem, přidáme worcestrovou a sójovou omáčku. Okořeníme chilli a pepřem. Krátce…
V hrnku rozšleháme vejce, osolíme, opepříme, znovu prošleháme a vlijeme do rozpáleného oleje. Opečeme omeletu, kterou pak vložíme na ubrousek, aby se z ní odsál tuk.…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Polévky, které máte hotové do dvaceti minut: Tradiční česnečku trumfne nejen brokolicová, ale i japonská klasika miso
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo
Nejlepší kuchaři za měsíc srpen