Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kližka hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kližka v perníkové omáčce

Kližka v perníkové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na sádle restujeme maso nakrájené na větší kousky. Po zatažení maso vytáhneme. Do výpeku (je-li třeba, přidáme kousek sádla), přihodíme nakrájenou cibuli na drobno.…

Řízky z hovězí kližky

Řízky z hovězí kližky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z hovězí kližky vyřízneme středový tvar (váleček) a ten nakrájíme na plátky. Ty z obou stran naklepeme a naložíme do marinády. V lednici necháme uležet do druhého dne…

Hovězí kližka na rajčeti s okurkou

Hovězí kližka na rajčeti s okurkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Přidáme na plátky nakrájené, naklepané maso a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení přidáme vegetu,…

JanaB1

100 min

Hovězí kližka ve špenátě

Hovězí kližka ve špenátě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a oloupaný česnek nasekáme. Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátý olej dáme smažit cibuli a jakmile začne růžovět, tak přidáme…

JanaB1

90 min

Tátův guláš

Tátův guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na roztopeném sádle zesklovatíme nadrobno nasekanou cibuli. Omyté a osušené hovězí nakrájíme na menší kousky a ty zprudka orestujeme v cibulce, aby se zatáhlo. Hned…

LinaKucharka

180 min

Hovězí s játry na zázvoru

Hovězí s játry na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso si nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, játra na nudličky, česnek na plátky. Na sádle si orestujeme cibuli, přidáme maso, opečeme ze všech stran, přidáme česnek,…

Radulinka6

120 min

Dušené hovězí se zeleninou

Dušené hovězí se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso, slaninu a cibuli si nakrájíme na menší kostky. Slaninu dáme do kastrolu a necháme vyškvařit. Pokud pustila málo tuku, přidáme trochu oleje a přisypeme cibuli,…

Hovězí kližka na zelenině

Hovězí kližka na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z hovězí kližky, chutná guláš nejlépe. Vhodnou přílohou jsou knedlíky, kdo má rád může si ho dát s těstovinami, anebo jen tak s chlebem. Výborný je i druhý den.

Kroupovka

50 min

1 7 8 9

Naposledy jste si prohlédli