Maso po římsku

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Hovězí maso 4 názory

Suroviny

50 dkg hovězí kližky nebo vykostěného roštěnce
10 dkg libového vepřového bůčku
kousek sádla
1 cibule
3 stroužky česneku
1 dl červeného vína
1 lžíce kečupu
špetka majoránky
špetka rozmarýnu
mletý pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na porce nebo kostky. Osolíme a opepříme.

  2. Nyní vepřový bůček nakrájíme nadrobno, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vše na sádle orestujeme.

  3. Vše shrneme ke straně pánve a na zbylém místě v pánvi na sádle opečeme ze všech stran hovězí maso.

  4. Nakonec vše promícháme a zalijeme vínem, přidáme kečup, trochu vody, koření a dusíme pod poklicí až je maso měkké a omáčka je dost hustá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Maso po římsku

  • karel gott karel gott(neregistrovaný)

    Dobrý den má žena to udělala a je to fakt bomba hmmm....:-K

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tu ti maju tito nemci hocico...dva platky krasne prerastaneho bociku....ale cely kus...tak to aby som si nohy zodrala...to by si tomu neverila...

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Červené, nebo bílé, vypadá to dost dobře, jen si neumím představit, ze bych rozmražovala 10 dkg bůčku, kvůli toho.:-D:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tak pri tomto recepte som narazila na dost velku prekazku...chcela som si otvorit flasu cerveneho vina a ja som to nedokazala!! to je neuveritelne...a bolo vyborne chianti...dokazala som otvorit iba biele:-//, takze som podlievala bielym...dufam, ze to nevadi...kecup prijemne zahustil. inak masko taky priemer...neurazi, ale ani zas nejako prudko nenadchne.

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí po římsku kuřecí maso po římsku hovězí maso po římsku vepřové po římsku cuketa po římsku kureci po rimsku kuřecí plátek po římsku kruti maso po rimsku vepřové maso po římsku hovězí bůček plátek po římsku kruti platek po rimsku hovězí maso po námořnicku recepte kruti recepte co uvařit z liboveho veproveho bucku vepřový plátek po římsku recept srbské roštěnky rychlý recept hovězí maso hovězí na česneku a víně chianti

Zapomněl/a jsem heslo