Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso po římsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 16:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 983 kJ / 952 kcal
Bílkoviny118,24 g
Tuky36,50 g
Vláknina7,24 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 597 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy20,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

karel gott

26. 2. 2013 18:51

Dobrý den má žena to udělala a je to fakt bomba hmmm....:-K

vybusna vybusna

6. 7. 2009 18:01

tu ti maju tito nemci hocico...dva platky krasne prerastaneho bociku....ale cely kus...tak to aby som si nohy zodrala...to by si tomu neverila...

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2009 18:00

Červené, nebo bílé, vypadá to dost dobře, jen si neumím představit, ze bych rozmražovala 10 dkg bůčku, kvůli toho.:-D:yes:

vybusna vybusna

6. 7. 2009 17:12

tak pri tomto recepte som narazila na dost velku prekazku...chcela som si otvorit flasu cerveneho vina a ja som to nedokazala!! to je neuveritelne...a bolo vyborne chianti...dokazala som otvorit iba biele:-//, takze som podlievala bielym...dufam, ze to nevadi...kecup prijemne zahustil. inak masko taky priemer...neurazi, ale ani zas nejako prudko nenadchne.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí po římsku kuřecí maso po římsku vepřové po římsku hovězí maso po římsku cuketa po římsku kureci po rimsku kuřecí plátek po římsku kruti maso po rimsku plátek po římsku vepřové maso po římsku hovězí bůček kruti platek po rimsku hovězí maso po námořnicku recepte kruti recepte co uvařit z liboveho veproveho bucku vepřový plátek po římsku recept srbské roštěnky rychlý recept hovězí maso kuřecí po po římsku

Suroviny: kližka hovězí, bůček vepřový, sádlo, cibule, česnek, víno červené, kečup sladký, majoránka, rozmarýn, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Maso po římsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pW2