Maso po římsku

lenka-m Kuchařka:

Hovězí maso 4 názory

32

Suroviny

50 dkg hovězí kližky nebo vykostěného roštěnce
10 dkg libového vepřového bůčku
kousek sádla
1 cibule
3 stroužky česneku
1 dl červeného vína
1 lžíce kečupu
špetka majoránky
špetka rozmarýnu
mletý pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na porce nebo kostky. Osolíme a opepříme.

  2. Nyní vepřový bůček nakrájíme nadrobno, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vše na sádle orestujeme.

  3. Vše shrneme ke straně pánve a na zbylém místě v pánvi na sádle opečeme ze všech stran hovězí maso.

  4. Nakonec vše promícháme a zalijeme vínem, přidáme kečup, trochu vody, koření a dusíme pod poklicí až je maso měkké a omáčka je dost hustá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso po římsku

  • karel gott karel gott(neregistrovaný)

    Dobrý den má žena to udělala a je to fakt bomba hmmm....:-K

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tu ti maju tito nemci hocico...dva platky krasne prerastaneho bociku....ale cely kus...tak to aby som si nohy zodrala...to by si tomu neverila...

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Červené, nebo bílé, vypadá to dost dobře, jen si neumím představit, ze bych rozmražovala 10 dkg bůčku, kvůli toho.:-D:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tak pri tomto recepte som narazila na dost velku prekazku...chcela som si otvorit flasu cerveneho vina a ja som to nedokazala!! to je neuveritelne...a bolo vyborne chianti...dokazala som otvorit iba biele:-//, takze som podlievala bielym...dufam, ze to nevadi...kecup prijemne zahustil. inak masko taky priemer...neurazi, ale ani zas nejako prudko nenadchne.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo