Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

FITchlebík

FITchlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nabobtnaný šrot i všechny ostatní suroviny dáme do pekárny (nejprve tekutiny, pak sypké) a použijeme program Celozrnný (déle kyne i peče).

Mrkev na rozmarýnu

Mrkev na rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na pánvi si rozehřejeme olej, přidáme cibuli a mírně ji osmažíme. Přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev, osolíme, opepříme, posypeme rozmarýnem a kmínem. Směs…

Pomazánka ze sýrů

Pomazánka ze sýrů

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mísy vložíme jemný roztíratelný sýr, jemně nastrouhané sýry nastrouhanou Nivu a Eidam, zakyslou smetanu a vše promícháme (prošleháme). Pak přidáme najemno…

Chlebový pecen s cuketou

Chlebový pecen s cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do pečky dáme suroviny tak, jak jsou napsané v surovinách a zapneme na těsto, pak vyndáme na pomoučněný vál, ještě trochu prohněteme rukou, dáme do tvaru pecnu, který…

Bibinka

120 min

Dýňová nastavovaná kaše

Dýňová nastavovaná kaše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dýni očistíme, vydlabeme a pokrájíme na kostky nebo hrubě nastrouháme. Dýni nemusíme loupat.V kastrólu rozpustíme máslo, na kterém dýni, kterou jsme ochutili drceným…

Kváskové dalamánky z kefíru

Kváskové dalamánky z kefíru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

K hotovému rozkvasu přidáme zbytek surovin (pokud použijeme kefír koupený, řidší než domácí, bude dobré z odměřené vody odebrat velkou lžíci) a umícháme těsto, které…

Mole moreno (černé mole)

Mole moreno (černé mole)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Toto je recept na jednoduchou přípravu dobrého mole. Špek nakrájíme na drobné kostičky a v hlubší pánvi na něm osmažíme oloupanou a sekanou cibuli a česnek dozlatova.…

Liska741

180 min

Václavky (bedly, hlíva) s kroupami

Václavky (bedly, hlíva) s kroupami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji osmažíme cibuli dozlatova, přidáme okapané zelí, osolíme, osladíme a pod poklicí dusíme do změknutí. Podlévat většinou nemusíme, jelikož přidáním cukru zelí…

1 74 75 76 77 78 87