Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,65 g |
Tuky | 10,43 g |
Vláknina | 25,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 375,20 g |
Postup přípravy
Pak zformujeme bochník, který necháme vykynout v pomoučené ošatce - cca 2 hodiny v teple nebo přes noc v lednici. Krok 3: Vykynutý bochník opatrně, s oporou ruky vykulíme na plech, ometeme přebytečnou mouku, bochník postříkáme vodou a upečeme v dobře vyhřáté troubě (230 °C/40-45 minut).
Zveřejněno 24. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Moje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 21 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 1 hodinou
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
očkovaný kváskovy chleba,
chleba recepty,
jak upect provzdusneny chleba s očkama,
tvary chleba,
pšenično žitný kváskový chléb,
jak udržet chlebový kvásek,
recept na pečení chleba,
pečení chleba přikrytý nebo odkrytý,
nadoba kuki,
jak udržet tvar chleba
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (12)
Pokud budeš ještě zkoušet, přidej k celozrnce maličko více vody