Nakládaný Hermelín s grilovacím kořením
Recept ještě nebyl hodnocenKlasická česká chuťovka se hodí k pivu nebo ji můžeme darovat jako jedlý dárek. Hermelín ochutíme grilovacím kořením a spolu s cibulí a česnekem zalijeme rostlinným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Klasická česká chuťovka se hodí k pivu nebo ji můžeme darovat jako jedlý dárek. Hermelín ochutíme grilovacím kořením a spolu s cibulí a česnekem zalijeme rostlinným…
Opilé kuře získalo nejspíš svůj název díky tomu, že se peče v omáčce z povidel a červeného vína. Získá tak skvělou nasládlou chuť. Na vínu doporučujeme nešetřit, to,…
Milovníky sýrů zajisté potěší recept na tento pokrm. Kuřecí maso krásně doplní výrazná omáčka z nivy a goudy. Maso nejprve orestujeme a poté pečeme v troubě se sýry a…
Chcete-li zužitkovat zbytek pečeného nebo vařeného masa, potom se vám bude hodit recept na výbornou masovou pomazánku. Využijete zbytky z oběda či večeře a navíc…
Kuřecí játra očistíme. Každý kousek zabalíme do plátku anglické slaniny a naskládáme do zapékací misky.Okořeníme oblíbeným kořením, ale není to podmínkou (já nedala nic)…
Listové těsto rozválíme na troše mouky. Nejlepší tvar je větší obdélník.V misce smícháme 4 lžíce kečupu a 3 lžíce hořčice.Touto směsí potřeme těsto, necháváme si však…
Alobal pomažeme olejem, na něj položíme na jemné plátky nakrájené syrové brambory, které posypeme kořením.Rozpůlíme špekáčky, položíme na brambory, opět posypeme kořením…
Dáme si vařit rýži. Na rozpáleném oleji osmahneme zeleninu a přidáme sojovou omáčku. Zalijeme vlažnou vodu a necháme dusit. Až nám zelenina změkne přidáme sůl, pepř a…
S pomocí pomalého hrnce můžete téměř bez práce uvařit spoustu skvělých pokrmů. Třeba ostřílenou českou klasiku, vepřo knedlo zelo, které chutná snad každému a perfektně…
Panenku rozkrojíme na dva kusy, osolíme, opepříme, necháme chvíli odležet. Potom potřeme hořčicí a obalíme v sezamovém semínku, zprudka opečeme na pánvi, vyjmeme a…
Hledáte ten pravý recept na vydatný oběd pro celou rodinu? Tato pikantní krkovička je díky marinování přes noc krásně křehká a šťavnatá. Pochutnají si na ní úplně…
Dáme vařit brambory. Lososa opláchneme, položíme na velké prkénko kůží nahoru tak, aby část prkénka s širší částí ryby ( od hlavy), byla nad dřezem. Nožem od ocasní…
Brambory umyjeme a nakrájíme na měsíčky i se slupkou, dáme na pekáč vymaštěný sádlem. Posypeme vegetou či grilovacím kořením, osolíme a pečeme v troubě, dokud brambory…
Hermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti…
Tato pochoutka se konzumuje nastudeno jako součást obložené mísy. Nebo může zůstat jen tak v lednici pro případ, když má člověk chuť na něco pikantního z masa. Její…
Odlehčete na jaře svůj jídelníček a připravte si na oběd či večeři maso se zeleninou. Lahodný plátek z krůtího masa stačí lehce dokořenit a orestovat. K němu postačí…
Rychlé plátky kotlety zapečené se zakysanou smetanou a sýrem jsou skvělý oběd na dny, kdy se vám nechce stát příliš dlouho u plotny. Stačí jim jen trocha grilovacího…
Brambory, špekáčky a pivo, to je trojice, která k sobě patří a skvěle ladí. Suroviny pokrájejte, dejte do jednoho pekáčku, zalijte pikantní omáčkou a upečte. Téměř bez…
Nakládaný hermelín patří mezi tradiční hospodské pochutiny. Zároveň se také stal oblíbeným jedlým dárkem, který potěší milovníky sýrů a pikantních chutí. Hermelín je…
Stehna osolíme a okořeníme grilovacím kořením. Oloupanou cibuli pokrájíme na půlměsíčky, oloupané žampiony na čtvrtky, anglickou slaninu pokrájíme na kostičky společně…
Maso omyjeme a osušíme, záleží jen na vás, jestli ho nakrájíte na plátky nebo na nudličky, dá se obojí.Do misky nalijeme mléko, tak 200 ml, a přidáme koření (podle chuti…
Řízky naklepeme, osolíme, pomažeme prolisovaným česnekem po obou stranách a obalíme v mouce smíchané s grilovaným kořením. Půlku cibule nakrájíme na měsíčky. Na plech…
Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a poprášíme grilovacím kořením.Rozehřejeme olej s kouskem másla a maso opečeme z obou stran do zlatova. Malinko podlijeme a dusíme…
V tlakovém hrnci osmažíme krátce cibulku nakrájenou na drobno, přidáme mleté maso, koření, bylinky a masox.Promícháme a krátce restujeme na mírném ohni.Poté přidáme…