Sumeček na lahůdkové zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenMaso se sumečka afrického je jemné a vhodné i pro nejmenší, jelikož nemá šupiny kosti a ani typickou rybí vůni. Filety stačí orestovat na másle, osolit, opepřit a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso se sumečka afrického je jemné a vhodné i pro nejmenší, jelikož nemá šupiny kosti a ani typickou rybí vůni. Filety stačí orestovat na másle, osolit, opepřit a…
Velmi nenáročné jídlo, na které můžete spotřebovat různé zbytky zeleniny, co najdete doma. Zprudka je orestujte, vmíchejte k nim fazole a kukuřici, dochuťte kořením a…
Červená řepa se již trvale usídlila v našich kuchyních. Ať již jako součást výživných polévek, nebo konzervovaná, nebo pečená. V této podobě je velmi vhodná třeba jako…
Sváteční králičí vývar plný krásně barevné zeleniny vás zahřeje a skvěle zasytí. Netradiční šunkovo-sýrové knedlíčky jsou tak výborné, že se možná budete muset snažit,…
Tento sytý pokrm nás překvapí spoustou chutí, které se pečením ještě zdůrazní. Sladkou dýni naplníme dobře ochucenou směsí hlívy ústřičné, mletého masa, bulguru a…
Polévka s jemně pikantní chutí, ve které zůstávají kousky cukety, brambor a další zeleniny. Lehká a sytá zároveň, ideální pro teplé dny a využití sezónních surovin. Na…
Hledáte jednoduchý a výborný recept na oběd nebo večeři? Tato sytá směs s masem a zeleninou je dochucená sójovou a worcesterskou omáčkou, což jí dodává výraznou chuť.…